€570000 Guide Price

Vilă de lux cu piscină *Buftea, Crevedia* TUR VIRTUAL

Crevedia, Romania

360° Virtual Tour

  • 7Bedrooms
  • 5Bathrooms
  • 1Garage
  • 214

Key Details

vilă piscină casă de vacantă lac

Property Description *

Vă invităm să accesați turul virtual, care vă va permite să explorați imobilul din toate unghiurile, în ritmul stabilit de dumneavoastră.  Pentru tur virtual accesați link-ul: https://my.matterport.com/show/?m=FvGzkTagtqH.

Vă propunem pentru vânzare o vilă inedită amplasată în mijlocul naturii, departe de agitația urbană.  Casa înglobează utilitățile necesare unei locuințe cu dotările unei case de vacanță.

 Are o structură P+E+M, fiind compartimentată astfel: parter cu living cu o suprafață de 38.5mp, zonă de dining, împărțite printr-un perete în care este încastrat șemineul cu lemne, Pierre de Gard, cu față dublă, fiind vizibil din ambele încăperi, birou, baia de serviciu, cu tapet auriu rezistent la apa și bucătăria armonios mobilată și utilată. Livingul are acces la terasă dinspre lac și piscină ce dispune de o suprafață de 47mp. La etaj se află cele 4 dormitoare. Unul dintre cele 4 dormitoare este folosit ca dressing. Dormitorul matrimonial, cu vedere și terasă de 13mp către lac, șemineu de colț și baie cu TV special pentru baie. Holul oferă acces spre alte 2 băi, una dintre ele organizată ca baie de serviciu și spălătorie, cealaltă ca baie pentru oaspeți, cu mobilier Noken, sticlă neagră și lemn exotic tratat. Cea de-a doua terasă, cu o suprafață de 33mp este amplasată pe partea din față a imobilului. Spațiul mansardei este organizat pentru relaxare și este împărțit în 3 zone. Aici funcționează o sală de baie cu jacuzzi, TV special de baie, sistem audio Avitech, mobilier Vileroy&Boch, banchetă din zebrano pentru toaletă, tapet special.

 Din punct de vedere tehnic nu s-au scăpat din vedere următoarele aspecte: încălzire din 3 surse (zonal), în pardoseală, ventiloconvectoare în 3 trepte-Purmo și calorifere, aspirator centralizat, jaluzele exterioare electrice, tâmplărie stejar auriu, geamuri tripan oscilobatante, tablou electric pe fiecare etaj, videointerfon pe fiecare etaj, mansardă cu izolație de 30cm, lemn tratat antiinsecte și ignifugat.

 Imaginea acestei proprietăți este întregită de amenajările exterioare: curtea amenajată cu vegetație matură întreținută printr-un sistem de irigație automatizat, inclusiv pe pantă, piscină cu sistem automatizat, hidromasaj, cascadă placată cu piatră, mal consolidat cu 3 ziduri de rezistență, pavaje decorative, pontonul de la lac, căsuța de la lac cu o suprafață de 24mp cu bar și toaletă de serviciu, cameră tehnică la subsol pentru puț – 45m sub nivelul lacului și pompe.

 Între cele 2 imobile există circuit dublu de alimentare cu apă, puțul poate alimenta casa, iar din casă există circuit de apă către căsuța de la lac. În garaj există chiuvetă și cadă de duș, iar în camera tehnică, accesibilă din garaj, centrală termică, boiler (200l) și corpul central al sistemului de aspirare centralizat cu 14 prize în toată casa.

 Pentru a înțelege cu adevărat energia și dotările acestei case, suntem la dispoziția dumneavoastră pentru programarea unei vizionări.

STEFANICA Diana
  • 004072065xxxx Show

Properties on the Market Nearby

€83000 Guide Price

Apartament 2 camere *Lacul Morii*