€139000 Guide Price

Apartament 2 camere *NEW TOWN* TUR VIRTUAL

Baba Novac 8 A

360° Virtual Tour

  • 2Bedrooms
  • 1Bathrooms
  • 1Garage
  • 60

Key Details

Vă propunem pentru vânzare un apartament de 2 camere în complexul NewTown Residence situat la etajul 4, cu o suprafață utilă de 60 mp și o terasă de 11 mp. Pentru o primă vizionare a apartamentului vă invităm să accesați video de prezentare (Video)

Apartamentul este decomandat și cuprinde un living luminos cu bucătărie open space, un dormitor, un grup sanitar și un spațiu de depozitare.

Complexul NewTown Residence a fost proiectat cu scopul de a redefini standardele locative din România, oferind spre vânzare avantaje reale celor ce își doresc să înceapă o viață nouă într-un cadru deosebit și într-un apartament cu un grad ridicat de confort.

Împărțit în 2 faze de construcție și finalizat integral în Aprilie 2012, NewTown Residence se face remarcat atât prin dimensiuni, fiind un adevărat cartier rezidențial alcătuit din 10 blocuri de 5 sau 12 etaje, cât și prin calitatea execuției, întrucât este construit integral cu materiale moderne în conformitate cu standardele UE.

Structura clădirilor este realizată din beton armat monolit și a fost proiectată pentru a rezista la cutremure de până la gradul 8 pe scara Richter. În plus, complexul dispune de un adăpost de protecție civilă și 12 lifturi, câte 2 lifturi pe fiecare turn, unul dintre acestea fiind adaptat transportului de mobilă.

Apartamentul dispune de centrală termică proprie și contor individual pentru toate utilitățile furnizate și că tot în complexul rezidențial NewTown beneficiezi de cele mai spațioase terase din București, dispuse pe toată lungimea apartamentului.

Complexul este securizat 24 de ore din 24 prin personal de pază și camere video, cartele de acces în parcare precum și în holurile de intrare.

Printre numeroasele facilități de care se bucură locatarii complexului, menționăm supermarketul și grădiniță cu afterschool, situate la parterul blocurilor.

Pentru mașina dumneavoastră există posibilitatea de a achiziționa separat un loc de parcare subteran.

Property Description *

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Property Video

Persinaru Vlad
  • 074699xxxx Show

Properties on the Market Nearby

€210000 Guide Price

Apartament 3 camere *Băneasa* Tur Virtual

€1600 pcm (€369 pw)

Apartament 3 camere de închiriat *Primaverii* Tur Virtual

€128000 Guide Price

Apartament 2 camere de vânzare *DECEBAL* Tur Virtual

€111000 Guide Price

Apartament 3 camere de vânzare *MAGHERU* Tur Virtual

€10000 pcm (€2308 pw)

Închiriere vilă 17 camere *AVIATORILOR MANSION* Tur Virtual