€116000 Guide Price

Apartament 2 camere *Aviației* TUR VIRTUAL

360° Virtual Tour

  • 2Bedrooms
  • 1Bathrooms
  • 0Garage
  • 55

Key Details

2 camere Aviației

Property Description *

Vă prezentăm pentru vânzare un apartament de 2 camere aflat într-un complex rezidențial în zona de nord a capitalei.  

 Zona în care se află concentrează companii și afaceri din noile domenii tehnologice, Complexul Aviației Park venind în întâmpinarea nevoilor unui public tânăr și dinamic de a locui aproape de locul de muncă și de a câștiga timp.  

  Pentru o primă vizionare a apartamentului vă invităm să accesați turul virtual. 

  

 Despre proiect:  

 Aviației Park este un complex rezidențial cu circuit închis, ale cărui corpuri de locuințe vor fi unite unele de altele prin alei de circulație pietonale, piațete și spații verzi. Mai mult de jumătate din suprafața complexului este rezervată spațiilor verzi. Din cei 15.000 de metri pătrați de teren, doar 3.700 de metri pătrați vor fi ocupați de amprenta celor patru clădiri, restul de peste 11.000 de metri sunt dedicați vegetației, piatetei și aleilor pietonale cu aliniamente de copaci și plante perene, totul conceput pentru a crea o atmosferă armonioasă și prietenoasă, așa cum trebuie să fie acasă.  

 Viitorii rezidenți ai complexului vor avea posibilitatea de a face mișcare în aer liber și de a-și scoate copiii în Parcul Herăstrău, care se află la doar 8 minute de mers pe jos. Vecinătatea parcului Herăstrău reprezintă un avantaj pentru toți cei care doresc să aibă acces rapid la natură și aer curat, precum și la toate facilitățile de recreere și mișcare pentru adulți și copii, care le oferă un spațiu verde generos precum parcul Herăstrău.  

 Pentru cumpărături, Lidl și Mega Image se află chiar la ieșirea din complex, iar Promenada Mall e situat la 2 minute cu mașina sau Băneasa Shopping Center la doar 7 minute de mers cu mașina.

Pentru mașina dumneavoastră aveți posibilitatea de a achiziționa direct de la dezvoltator un loc de parcare în parcarea subterană. 

STEFANICA Diana
  • 004072065xxxx Show